UvA Talen breidt uit!

Amsterdam, 10 januari 2020

Informatiebalie nu geopend

Als u de afgelopen weken door de Roetersstraat bent gelopen is het u waarschijnlijk al opgevallen: UvA Talen breidt uit! Na maanden hard werken is het eindelijk zover: onze nieuwe locatie is geopend. U kunt ons vanaf nu bezoeken op Roetersstraat 23. Naast een informatiebalie, hebben we ook een spiksplinternieuw klaslokaal op deze locatie. Op 13 januari gaan de eerste cursussen in dit lokaal van start.

Nieuwe groepstrainingen

UvA Talen heeft haar cursusaanbod opnieuw uitgebreid. Naast onze examentraining voor het Cambridge C2 Proficiency-examen, bieden we nu examentrainingen aan voor het Cambridge B2 First-examen en het C1 Advanced-examen. Met deze examens kunnen studenten aantonen dat hun Engels goed genoeg is om een studie te volgen aan een (buitenlandse) universiteit.

Daarnaast kunnen cursisten binnenkort ook Engels leren in het weekend. Het gaat om de gewilde cursussen Pre-Intermediate 1 tot en met Upper Intermediate 2. Perfect dus voor cursisten die naast hun studie of baan Engels willen leren.

Ook hebben we ons cursusaanbod Japans uitgebreid. Drie jaar geleden boden we voor het eerst Japanse taaltrainingen aan bij UvA Talen. Deze cursussen bleken enorm populair en we bieden inmiddels cursussen aan op maar liefst acht verschillende niveaus.

Tot slot bieden we vanaf 2020 onze meest populaire cursus, Nederlands beginners (intensief), ook in de middag aan. Cursisten kunnen twaalf keer per jaar starten met deze Nederlandse cursus, waarbij ze vier weken lang elke dag Nederlandse les krijgen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om een minder intensieve variant te volgen.

 

Nieuwe online taalcursussen

Ook The Language Academy biedt steeds meer online taalcursussen aan. Het gaat dan om Engels, Spaans en Nederlands voor halfgevorderden. Cursisten kunnen nu dus wanneer het ze maar uitkomt een Nederlandse, Engelse of Spaanse taalcursus volgen op een hoger niveau.